Ursul Cafegiu își lansează site-ul azi, de ziua internațională a cafelei

1 Octombrie 2020 este o zi mare pentru Ursul Cafegiu, care are chiar 3 motive bune de sărbătorit:

  1. După multă muncă, azi lansăm site-ul ursulcafegiu.ro, o platformă ce permite plasarea de comenzi online și livrarea comenzilor la nivel național. Este un pas mare pentru Urs, care va reuși astfel să ajungă la clienții din întreaga țară, nu doar din Brașov, cum a fost din 2017 până în prezent.
  2. Ziua internaţională a cafelei este marcată, în fiecare an, la 1 octombrie, fiind dedicată cafelei şi iubitorilor acestei savuroase băuturi, dar şi milioanelor de oameni implicaţi în lungul proces de producere a acesteia, de la fermieri la specialiştii în prăjirea cafelei şi de la cei care o prepară la proprietarii magazinelor de cafea, potrivit www.internationalcoffeeday.org.
  3. S-a împlinit o lună de la lansarea oficială a primei colecţii de ilustraţii de pe ambalajele noastre. Pe site, v-am pregătit varietăţi de cafea, mono-origini și specialităţi, cu ilustraţii realizată de către Diana Ioana Bobeș, ce prezintă aventurile biciclistului urban amator #ursulAerodinamic. De asemenea, tot pe site, veți găsi și Blendul Ursului, deja bine cunoscut și iubit încă din 2017.

Pentru cele 3 motive de sarbătorit, Ursul Cafegiu oferă un motiv de bucurie pentru clienții lui: o reducere de 30% la toate comenzile pe care le primește azi ursulcafegiu.ro. Reducerea se aplică la produsele din colecția #ursulAerodinamic folosind codul URS30 la checkout.

Să ne bucurăm deci împreună!