Să facem cunoștință cu creatoarea colecției #ZborCuDor"

Sunt Ana-Maria Gălețeanu și sunt artistă, ilustratoare, sunt prietena tuturor personajelor imaginare, cărora le dau viață cu ajutorul pensulelor și al creioanelor colorate.

Un strop de magie aici, o pată de culoare, un mănunchi de pensule preferate, ritmuri de jazz… Toate sunt în preajma mea în atelier și participă zi de zi la realizarea proiectelor pe care le iubesc.

Iar arta, în opinia mea, ea reprezintă - un proces de creație continuă! Este o îmbrățișare nevăzută, care te ajuta cu siguranță să te simți mai bine și să ai o viziune pozitivă asupra vieții.

Balonul cu aer cald este elementul pe care îl găsiți des în lucrările mele datorită semnificației pe care o are pentru mine: bucurie, visare, zbor, nu există limite, împlinire, curiozitate, plutire, iubire. Când pictez un balon cu aer cald îmi imaginez deseori că stau în nacela balonului și observ natura, locurile pe deasupra cărora trec și am o stare interioară de liniște. Mă bucur de timpul meu cu mine și savurez fiecare clipă de la prima linie trasată cu creionul și până la ultimele detalii făcute cu pensula.

#ZborCuDor este invitația mea pentru voi într-o lume visătoare și adevărată. Ca atunci când visăm cu ochii deschiși și ”vedem” acele detalii care ne bucură sufletele și după ce zâmbim simțim că suntem împliniți.

Am ales să păstrez, în aceste forme și culori, amintirea lucrurilor bune și frumoase care au venit către mine cu lecții, provocări și oameni buni. Este prima serie pe care am realizat-o cu baloane cu aer cald și cuprinde 13 lucrări în acuarelă cu acest simbol.

Vă invit să pășiți în universul ilustrațiilor și al picturilor visătoare realizate din suflet, cu pasiune și entuziasm. Savurați momentele cu voi și cele alături de cei dragi învăluiți în aromele poveștilor și ale ceaiurilor.

* Fotografiile fac parte din arhiva Anei și sunt oferite special pentru acest articol.